Menu

Szanując Państwa jak i swój czas, dzwoniąc lub pisząc do nas prosimy o zapoznanie się z naszym menu oraz kilkoma zaleceniami:
  • Ze względu na specyfikę naszej działalności, zamówienia należy składać z min 3 dniowym wyprzedzeniem
  • Przy składaniu zamówienia minimalna ilość porcji jednego rodzaju dań mięsnych, potraw mięsnych i garmażerki to 10 porcji.
  • Zamówienie mniejszej ilości porcji jest możliwe tylko spośród pozycji w menu, które w danym terminie wykonujemy dla innych klientów. Prosimy wówczas o kontakt.
  • Zamówienie prosimy odebrać osobiście o ustalonej wcześniej godzinie.
  • Zamówione potrawy serwujemy na naczyniach jednorazowych. Dysponujemy również naszymi naczyniami, na których możemy przygotować Państwa zamówienie, wówczas pobieramy kaucję. Naczynia należy zwrócić w najbliższą środę lub w najbliższy czwartek.