Menu Wigilijne 2020

Odbiór zamówień tylko osobisty dnia 23 grudnia (środa) w godzinach 18-22.
Zamówienia prosimy składać do dnia 12 grudnia.
Zamówienia realizujemy tylko na naczyniach jednorazowych.

Mięso w galarecie: Możliwe zestawienia: 8p, 12p lub 16p na półmisku

Schab z śliwką
7,50 zł
Rolada z kurczaka z pieczarkami
7,50 zł
Rolada z polędwicy z papryką na ostro
8,50 zł
Rolada z polędwicy z grzybami
8,50 zł
Indyk z morelą
8,50 zł

Ryby w galarecie: Możliwe zestawienia: 8p lub 12p na półmisku

Pstrąg w galarecie
12,00 zł
Łosoś w galarecie
12,00 zł
Karp w galarecie
12,00 zł
Łosoś faszerowany (min 10p.)
18,00 zł

Sałatki: (minimum 8p)

z indyka
5,50 zł
holenderska
5,50 zł

Mięso na ciepło:

Kotlet de volaille
8,00 zł
Kotlet z kurczaka faszerowany serem, szynką i papryką
8,50 zł
Kotlet z kurczaka faszerowany serem i pieczarkami
8,50 zł
Kotlet z kurczaka faszerowany serem feta i szpinakiem
8,50 zł
Zrazy wołowe
13,00 zł
Zrazy wieprzowe
10,00 zł
Polędwiczki w sosie kurkowym
12,00 zł
Piersi kacze duszone w czerwonym winie
20,00 zł
Pieczone udko kacze
12,00 zł
Kaczka faszerowana owocami
100,00 zł

Potrawy Świąteczne:

Zupa grzybowa 0.9l
24,00 zł
Barszcz czerwony 0.9l
18,00 zł
Karp smażony na maśle
10,00 zł
Łosoś smażony na maśle
10,00 zł
Ryba w sosie greckim
9,00 zł
Kapusta z grzybami
6,00 zł