Menu wigilijne 2019

Odbiór zamówień tylko osobisty dnia 23 grudnia (poniedziałek) w godzinach 16-22.
Zamówienia prosimy składać do dnia 6 grudnia.
Zamówienia realizujemy tylko na naczyniach jednorazowych.

Mięso w galarecie: Możliwe zestawienia: 8p, 12p lub 16p na półmisku

Schab z śliwką
7,00 zł
Rolada z kurczaka z pieczarkami
7,00 zł
Rolada z polędwicy z papryką na ostro
8,00 zł
Rolada z polędwicy z grzybami
8,00 zł
Indyk z morelą
8,00 zł

Ryby w galarecie: Możliwe zestawienia: 8p lub 12p na półmisku

Pstrąg w galarecie
10,00 zł
Łosoś w galarecie
10,00 zł
Karp w galarecie
10,00 zł
Łosoś faszerowany (min 10p.)
17,00 zł

Sałatki: (minimum 8p)

z indyka
5,50 zł
holenderska
5,50 zł

Mięso na ciepło:

Kotlet de volaille
8,00 zł
Kotlet z kurczaka faszerowany serem, szynką i papryką
8,50 zł
Kotlet z kurczaka faszerowany serem i pieczarkami
8,50 zł
Kotlet z kurczaka faszerowany serem feta i szpinakiem
8,50 zł
Zrazy wołowe
13,00 zł
Zrazy wieprzowe
10,00 zł
Polędwiczki w sosie kurkowym
12,00 zł
Kaczka faszerowana owocami
100,00 zł