Menu Wielkanocne 2020

Odbiór zamówień tylko osobisty dnia 10 kwietnia (piątek) w godzinach 18-22.
Zamówienia prosimy składać do dnia 3 kwietnia.
Zamówienia realizujemy tylko na naczyniach jednorazowych.

Mięso w galarecie:

Możliwe zestawienia : 8p, 12p lub 16p na półmisku

Schab w galarecie
7,00 zł
Schab ze śliwką
7,50 zł
Schab z chrzanem
8,50 zł
Rolada z kurczaka z pieczarkami
7,50 zł
Rolada z polędwicy z papryką na ostro
7,50 zł
Indyk z morelą
8.50 zł

Półmisek mięs z sosem chrzanowym i tatarskim (16szt)
60,00 zł

Ryby w galarecie:

Możliwe zestawienia : 6p, 8p lub 12p na półmisku

Pstrąg w galarecie
10,00 zł
Łosoś w galarecie
10,00 zł

Pozostałe dania w galarecie:

Możliwe zestawienia : 8p lub 12p na półmisku

Szparagi w szynce
6,00 zł
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
6,00 zł
Sałatka jarzynowa w szynce
6,00 zł

Sałatki (minimum 8p):

Sałatka duńska – makaronowa
6,00 zł
Sałatka holenderska
6,00 zł
Sałatka jarzynowa
6,00 zł

Mięso na ciepło:

Kotlet de volaille
7,50 zł
Kotlet faszerowany serem, szynka, papryką
8,00 zł
Kotlet faszerowany serem i pieczarkami w płatkach kukurydzianych
8,00 zł
Kotlet faszerowany serem feta i szpinakiem
8,00 zł
Zrazy wołowe
12,00 zł
Zrazy wieprzowe
10,00 zł
Udko z kurczaka faszerowane pieczarkami
10,00 zł
Pierś kaczki duszona w czerwonym winie
20,00 zł
Udko kaczki duszone w czerwonym winie
15,00 zł
Kaczka faszerowana owocami
100 zł
Szynka pieczona - min 1kg
50,00 zł/kg
peklowana / faszerowana - cena w zależności od wagi
Boeuf Strogonof 250g
10,00 zł
Polędwiczki w sosie kurkowym 250g
12,00 zł

Żurek Staropolski z białą kiełbasą 0,9L
20,00 zł